فریلنسری چیست و به چه کسانی فریلنسر میگوییم ؟

افراد زیادی هستند که کارمند شرکت های خصوصی یا دولتی میباشند. کارمند بودن یعنی راس ساعت مشخصی باید در محل کار حضور داشته داشید و کارهایی روزانه و بعضا کارهای تکراری را انجام دهید. این شیوه کار کردن باعث شده تا بعضی افراد پس از مدتی بدنبال تغییر شیوه کار کردن خود باشند. در سالهای اخیر مدل جدیدی برای کار کردن ابداع شده است که در نقطه مقابل کارمندی قرار دارد و به آن فریلنسری گفته میشود. اگر میخواهید بدانید که فریلنسری چیست با ادامه این مقاله از وبسایت مدرسه کسب و کار دودکانی همراه باشید.

فریلنسری چیست؟

فریلنسری یک مدل انجام کار است.به شیوه ای گفته میشود که یک فرد متخصص در شرکت خاصی کار نمیکند، شخصا پروژه کاری میگیرد، تعهد به انجام پروژه در زمان تعیین شده میدهد، در هرجایی که تمایل داشت کار میکند و در هر ساعت از شبانه روز که مایل بود روی پروژه کار میکند، در نهایت هم مبلغ توافق شده برای پروژه را دریافت میکند. فریلنسر کسی است به صورت فریلنسری کار میکند. فریلنسر ها از طریق اینترنت و وب سایت های خاصی مشتری خود را پیدا میکنند و با آنها ارتباط برقرار میکنند.کارهایی که به صورت فریلنسری انجام میشود گرافیک، طراحی وب سایت، مترجمی، تولید محتوا، مدیریت سایت، دیجیتال مارکتینگ و … هستند.مشاغلی که نیاز به برخورد فیزیکی با مشتری ها ندارند و میتوان از طریق اینترنت با کارفرما کار کرد و نیازهایش را برطرف نمود.

چگونه فریلنسر شویم

برای اینکه شغلی اداری خود را رها کنید و به صورت فریلنسری کار کنید پیشنهاد اول ما به شما این است که مهارت های خود را تا حد امکان بالا ببرید. شما باید بتواند یک پروژه را به طور کامل خودتان انجام دهید. در زمینه که میخواهید کار کنید یک متخصص شوید. برنامه ریزی دقیقی داشته باشید تا پروژه را به موقع به اتمام برسانید.از وبسایت ها و پلت فرم های مختلف برای شبکه گرفتن پروژه و همچنین شبکه سازی استفاده کنید. برای پروژه ها نرخ های منصفانه در نظر بگیرید و به تعهداتی که به مشتری میدهید پایبند باشید. همیشه خود را به روز نگه دارید و سعی کنید مهارت های جدید مناسب با کار خود را بیاموزید.بازار کار را مدام باید بررسی کنید که نیازها به چه سمت و سویی میرود و در صورت لزوم حیطه کاری خود را تغییر دهید.

فریلنسری چه مزایایی دارد

  • انعطاف بیشتر در زمان و محل کار
  • رفت و آمد نکردن به محل کار
  • تنوع کاری بیشتر
  • امکان ارتقا درآمد
  • مدیر و رئیس ندارید و خود مسئول کارهایتان هستید
  • معایب فریلنسری
  • امنیت شغلی پایین
  • نداشتن درآمد ثابت
  • کار کردن در هر شرایط؛حتی زمانی که بیمار هستید
  • همه کارهای پروژه اعم از ارتباط با مشتری و حسابداری با خودتان است

جمع بندی

تعریفی از فریلنسر و چیستی فریلنسری را گفتیم و مزایا و معایب این مدل کاری را بیان کردیم اگر توانایی های بالایی دارید و احساس میکنید با کار کردن به صورت کارمندی از صد در صد توانایی هایتان استفاده نمیشود، میتوانید برند شخصی خودتان را داشته باشید و کارهایتان را خوتان اداره کنید بهتر است فریلنسری را متحان کنید و درآمد خودتان را به این طریق ارتقا دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *