فریم ورک چیست و چه کاربردهایی دارد؟

فریم ورک چیست ؟

در هر زبان برنامه نویسی کتابخانه های مختلفی وجود دارند که کد نویسی را برای برنامه نویسان آسان کرده است. در حقیقت استفاده از فریم ورک ها توسعه و مقیاس پذیری را آسان کرد می کند. فریم ورک در توسعه برنامه به برنامه نویسان کمک بسیاری می کند. در سایت مدرسه کسب و کار دودکانی با ما همراه باشید تا با فریم ورک و کاربرد های آن آشنا شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اینکه فریم ورک چیست و چه کاربرد هایی دارد در سایت مدرسه کسب و کار دودکانی با ما همراه باشید.

فریم ورک چیست ؟

فریم ورک چارچوبی برای برنامه نویسان در برنامه نویسی می باشد که  دارای مجموعه ای از قوانین می باشد. درحقیقت به برنامه ها چارچوب خاصی می دهد تا استفاده از آن کاربردی و راحت باشد. فریم ورک ها رابطه ای بین سیستم عامل و برنامه نویسی می باشد. یک فریم ورک یا یک چارچوب، به برنامه نویسان کمک می کند کدهای کمتری را بنویسند و در زمان کمتری به بهترین نتیجه برسند. در فریم ورک و دات نت و مشابه آن، این امکان وجود دارد که برنامه نوشته شده، روی سیستم عامل های گوناگون به صورت یکسان عمل کند.

 

فریم ورک چیست؟

 

فریم ورک های برنامه نویسی

فریم ورک ها به عنوان یک واسطه بین سیستم عامل و برنامه نویس عمل می کند. توسعه دهندگان علاوه براینکه با برنامه نویسی سروکار دارند با فریم ورک های برنامه نویسی هم فعالیت می کنند، که شامل  یکسری کد می باشد که از قبل آماده بوده و به منظور کتاب خانه های برنامه نویسی و توسعه ی نرم افزار استفاده می شوند. این فریم ورک های نرم افزاری به برنامه نویسان کمک می کنند تا دیگر نیاز نباشد برخی از کدهای تکراری که وجود دارند دوباره نویسی نشوند. با این عملکرد سرعت بالا رفته و توسعه برنامه را بهبود می بخشد.

کاربرد فریم ورک ها

همانطور که می دانیم توسعه نرم افزار یک فرایند پیچیده­ای می باشد. برنامه ها نیاز به کارهای متعددی از جمله برنامه نویسی، طراحی و آزمایش دارند. فریم ورک های نرم افزاری به برنامه نویسان کمک می کنند تا کنترل کل فرایند توسعه نرم افزار را مدیریت کنند. در واقع به طور کلی استفاده از فریم ورک ها یک ابزار کمکی برای برنامه نویسان است تا پروژه و برنامه ای که ایجاد کرده اند با سرعت بالاتری اجرا شوند.

فریم ورک ها دارای ساختار و معماری خاصی است که برنامه نویسان هنگامه برنامه نویسی آن را رعایتت می کنند. همچنین باعث سریع تر شدن انجام کار می شود،چون بسیاری از قسمت های برنامه از پیش تعیین شده اند و برنامه نویس فقط فراخوانی برنامه را انجام می دهد. فریم ورک در حقیقت به برنامه نویسان کمک میکند تا کدهای کمتری را برای برنامه خود بنویسند تا هم در وقت و هزینه هایشان صرفه جویی شود و هم به نتیجه بهتری دست پیدا کنند.

 

انواع فریم ورک نرم افزاری

فریم ورک ها را با توجه به زبان های برنامه نویسی به دو گروه  back-end و front-end تقسیم می کنند. فریم ورک front-end برای طراحی ظاهر پروژه و سمت کاربر استفاده می‌شوند و فریم‌ورک‌های back-end برای کدنویسی سمت سرور کاربرد دارد.

هر کدام از زبان های برنامه نویسی دارای فریم ورک های متفاوتی می باشند. برای مثال برای زبان php از فریم ورک laravel استفاده می شود و یا بوت‌استرپ یک فریم ‌ورک رایگان و معروف برای CSS است.

 

مزایای استفاده از فریم ورک چیست ؟

  • کدها امن ترمی شوند
  • از کد تکراری و اضافی جلوگیری می شود
  • کدها دچار خطای کمتری می شوند
  • برای پروژه های بزرگ زمان کمتری صرف می شود
  • خطایابی آسان می شود
  • امنیت را چندبرابر میکند.
  • خوانایی کدها را افزایش میدهد.

فریم ورک چیست؟

 

جمع بندی

برنامه نویسانی که می خواهند از فریم ورک های نرم افزاری برای توسعه برنامه استفاده کنند، باید بدانند در چه قستی از برنامه از فریم ورک باید استفاده کنند. همانطور که در بالا گفته شد فریم ورک ها بصورت کاربردی  به برنامه نویسان کمک می کند تا در زمان کمتر و سرعت بالاتر یک برنامه را به درستی توسعه دهند. در کل استفاده فراوانی از فریم ورک ها در برنامه نویسی می شود. برای راهنمایی های بهتر با مشاوره رایگان ما در تماس باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *