مزایای شغل برنامه نویسی نسبت به سایر مشاغل

مزایای شغل برنامه نویسی

همانطور که می دانیم شغل های بسیاری در دنیا وجود دارند که بصورت اینترنتی و آنلاین انجام می شوند. برنامه نویسی یکی از این مشاغل محسوب می شود و این تکنولوژی ها باعث شده بسیاری از شرکت ها و سازمان ها از طریق طراحی سایت و نرم افزار های آموزشی برای شغل خود کسب در آمد کنند. برنامه نویسی یکی از شغل های پردرآمد شناخته شده در جهان می باشد و به این منظور افراد بسیاری را به سمت این شغل سوق می دهد. در سایت مدرسه کسب و کار دودکانی به بررسی مبحث مزایای شغل برنامه نویسی نسبت به سایر مشاغل می پردازیم.

برنامه نویسی چیست؟

برنامه نویسی از زمان پیدایش رایانه ها بسیار مورد توجه بوده است. داشتن توانایی نوشتن این دستورالعمل ها و ارتباط با رایانه می تواند دنیای کاملاً جدیدی را باز کند. رایانه ها دستورالعمل هایی را که به صورت خاص به نام زبان برنامه نویسی نوشته شده اند را درک می کنند. یک زبان برنامه نویسی راهی را برای برنامه نویس فراهم می کند تا کاری را بیان کند که توسط کامپیوتر قابل درک و اجرا باشد.

کسب در آمد از برنامه نویسی با دورکاری و فریلنسری

یکی از مزایای شغل برنامه نویسی این است که برای انجام این کار نیاز به کار کردن در یک مکان خاص و اداری نیست و می توان بصورت دورکاری و فریلنسری تخصص برنامه نویسی را انجام داد. از آنجا که رایانه ها توسط شبکه ها به هم متصل شده اند و در حال حاضر حتی بیشتر کارها به دلیل مسائلی همچون ویروس کوید19 بصورت آنلاین انجام می شوند، لازم نیست که به مکان خاصی بروید بلکه می توانید کار خود را به همان اندازه در مکان دلخواه خود انجام دهید. یک فریلنسر در هر جایی که بخواهد حتی بیرون از خانه می تواند با داشتن یک لبتاب و اینترنت کار خود را انجام دهد.

برخی افراد که دارای استرس و اظطراب هستند و در یک محل ثابت اداری نمی توانند به راحتی کار خود را انجام دهند و یا افرادی که دوست ندارند برای یک کارفرما کار کنند، این یک گزیه خوبی است که در محل زندگی خود بدون استرس کار خود را انجام دهند.

مزایای شغل برنامه نویسی

تعیین ساعت کاری توسط برنامه نویس

یکی دیگر از بهترین مزایای شغل برنامه نویسی تعیین ساعت توسط خود برنامه نویس است. برنامه نویس می تواند در بعضی از ساعات از روز که از کار کردن خسته می شود استراحت کند یا اینکه به بسیاری دیگر از کارهای روزمره خود مانند انجام کارهای اداری، بانکی، ورزش و غیره بپردازد. برنامه نویس می تواند به اختیار ساعتی را برای انجام کارهای برنامه نویسی اختصاص داده و بقیه ساعت ها را به مسائل و کارهای شخصی خود رسیدگی کند.

کسب در آمد با زبان برنامه نویسی

برای کسب در آمد از برنامه نویسی داشتن مدرک دانشگاهی برای یادگیری برنامه نویسی ضروری نیست. می توانید از طریق کتاب ها و دوره ها یاد بگیرید یا حتی کلاس های آنلاین ارائه شده توسط استادان آموزش حرفه ای را بگذرانید. انواع سایت های مختلفی وجود دارند که پکیج های آموزشی را در اختیارتان قرار می دهند. از طریق راه های مختلفی می توان از برنامه نویسی کسب درآمد کرد.

در واقع شیوه درآمد زایی با برنامه نویسی می تواند شامل، استخدام در شرکت ها و سازمان‌ها، فریلنسری، تدریس یا تولید فیلم‌های آموزشی، انجام پروژه‌های دانشجویی، برنامه نویسی و فروش اپلیکیشن‌های موبایل و مانند اینها باشد. اگر تجربه و تخصص بیشتری در برنامه نویسی داشته باشید و همچنین از شرکت های دولتی و بزرگ پروژه های بزرگتری بگیرید، مطمعنا در آمد بالایی نیز کسب خواهی کرد.

میزان در آمد برنامه نویسی در بین کشورهای جهان

به دلیل مهاجرت های زیادی که در آمریکا وجود دارد و همچنین دارای شرکت های زیاد و بزرگی می باشد و اکثر شرکت های بزرگ در این کشور می باشند، این امر باعث شده که بالاترین در آمد شغل برنامه نویسی را کشور آمریکا به خود اختصاص بدهد. در آمریکا تنوع شغلی برای برنامه نویسان وجود دارد.

مثلا اگر بخواهیم با کشور خود مقایسه کنیم به دلیل اینکه شرکت‌های بزرگ در ایران و آمریکا بسیار با هم فرق دارند نیازمندیهای آنها نیز متفاوت است. در بین کشور های اروپایی نیز سوئیس به دلایل مهاجرت های زیادی که دارد بیشترین درآمد را برای برنامه نویسان خود اختصاص می دهد. جدول زیر درصد مقایسه درآمدهای برنامه نویسان در کشورهای مختلف را نشان می دهد.

مزایای شغل برنامه نویسی

جمع بندی

اگر به دنبال یک کسب و کار حرفه ای و کسب در آمد خوب هستید زبان برنامه نویسی یکی از مشاغلی است که توصیه می شود. برای اینکه بدانید چه زبانی مناسب است و می توانید در آن موفق باشید را در سایت‌های مختلف جستجو کنید تا به یک نتیجه مطمعن برسید و زبانهایی که ممکن است در آینده پرطرفدار خواهند بود را شناسایی کرده و یادگیری را شروع کنید و به درآمد برنامه نویسی مورد انتظاری برسید.

اگر به مشاغل زبان برنامه نویسی علاقه دارید و می خواهید به یک متخصص برنامه نویس تبدیل شوید می توانید با سایت مدرسه کسب و کار دودکانی در تماس باشید تا در کسب تجربه، دانش و اطلاعات مورد نیاز برای راه اندازی یک حرفه موفق در دنیای فناوری اطلاعات و زبان برنامه نویسی شما را راهنمایی کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *