معرفی سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی

سایت های فریلنسری

در گذشته های دور برای کار کردن به مجبور به بیرون رفتن بودند و درواقع کار در منزل معنایی نداشت. امروزه بیشتر افراد برای کسب در آمد نیاز به بیرون رفتن ندارند و تنها باداشتن اتاق، میز و کامپیوتر با بهترین درآمد کار می کنند. همانطور که می دانیم با همه گیر شدن درگیری جهان به ویروس کرونا بیشتر افراد ناخودگاه تصمیم به کار کردن در خانه گرفته اند  و درآمد هنگفتی از این طریق کسب می کنند. در ایران و کشورهای خارجی سایت های زیادی برای کار فریلنسری طراحی شده است که بیشتر افراد علاقه مند به فریلنسری در این سایت ها ثبت نام کرده و شروع به گرفتن پروژه و در آمد زایی می کنند.در سایت مدرسه کسب و کار دودکانی با ما همراه باشید تا به معرفی سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی بپردازیم.

فریلنسرکیست؟

فریلننسر به فردی گفته می شود که بدون حضور داشتن در یک اداره یا مکان خاصی با استفاده  از مهارت و حرفه های خود کسب درآمد می کند و پروژه مورد نظر را در زمانی که تعییین رده به مشتری تحویل می دهد. با توجه به وبسایت هایی که برای کارهای فریلنسری طراحی شده اند استقبال زیادی از کار فریلنسری شده و در آمد زایی می کنند. برای راهنمایی های بیشتر ی توانید مقاله فریلنسری چیست را مطالعه کنید.

مزایا و معایب فریلنسری

مزیا

  • براساس مهارتی که دارد درآمدش افزایش می یابد
  • در هر زمان و مکانی می تواند کار کند
  • پروژه را براساس مهارت های خود رد یا قبول می کند
  • نیاز به پاسخ گویی به مدیر یا رئیسی ندارد

معایب

  • اگر مهارت و حرفه ضعیفی داشته باشد درآمد پایینی هم خواهد داشت
  • در بعضی مواقع امکان کمبود پروژه یا نبود پروژه وجوود دارد
  • باید پاسخ گوی مشتری باشد
  • به تنهایی همه کارها را انجام می دهد
  • حقوقی در آخر ماه ندارد فقط در زمان تحویل پروژه هزینه ای دریافت می کند

سایت های فریلنسری

معرفی سایت های فریلنسری  ایرانی

  1. حامی ورکس

یکی از سایت های پر بازدید و معتبر برای اشخاص فریلنسر می باشد که دارای رضایتمندی فریلنسرها بود و استقبال زیادی از این سایت می شود. این سایت بزرگترین سایت فریلنسری بوده و دارای پروژه های زیادی برای اشخاص فریلنسر از جمله تولید محتوا، برنامه نویسی، تایپ، سئو سایت و بسیاری از پروژه های فنی می باشد. این سایت دارای بعضی از ویژگی های خوبی برای فریلنسرها از جمله سیستم چت با قدرت، سیستم پرداخت امن، تضمین حداقل هزینه انجام پروژه   و پشتیبانی 24 ساعته می باشد.

 

  1. پونیشا

سایت پونیشا نیز یکی از سایت های ایرانی است که بسیار مورد استقبال بوده و فریلنسر ها از ای سایت در آمد زایی می کنند. این سایت دارای پروژه هایی شامل حسابداری، برنامه نویسی، طراحی گرافیک، ترجمه، پایان نامه ها، و غیره می باشد. ویژگی های خوب این سایت  این است که به صورت رایگان می توان ثبت نام کرد و با پرداخت هزینه می توان حساب کاربری خود را ارتقا داد و پشتیبانی 24 ساعته در دسترس خواهد بود.

 

  1. کارلنسر

یکی دیگراز سایت های پر بازدید برای اشخاص فریلنسر می باشد که در زمینه ها مختلفی فعالیت می کند. از جمله ویژگی های این سایت این است که ایجاد ثبت پروژه بصورت رایگان انجام می شود. همچنین فریلنسر ها در این سایت رتبه بندی شده، تا کارفرماها بتوانند براساس رتبه فریلنسر به آن ها درخواست انجام پروژه را بدهند. اگر کارفرما از کار انجام نشده ناراضی باشد، هیچ کار مزدی برای فریلنسر پرداخت نمی گیرد. کارفرما در زمینه‌های مختلفی به فریلنسرها پروژه می‌دهد. از جمله زمینه‌های فعالیت این سایت می‌تواند شامل  طراحی گرافیک، تولید محتوا، ترجمه، تولید انیمیشن، دیجیتال مارکتینگ، برنامه نویسی، طراحی سایت، سئو و گویندگی باشد.

 

  1. انجام میدم

یکی دیگر از سایت های فریلنسری ایرانی می باشد که فریلنسرها در این سایت می توانند توانایی های خود   را استفاده کنند و در زمیه های مختلفی از جمله انیمیشن سازی، تبلیغات، گرافیک، برنامه نویسی، نویسندگی و غیره فعالیت کنند. یکی از معایبی که دارد این است که 20 در صد از پروژه به سایت تعلق می گیرد. اما این سایت دارای ویژگی های خوبی نیز می باشد. از جمله سپردن کار به افرادی که حرفه ای می باشند و تنها در صورتی هزینه پرداختی کارفرما به فریلنسر صورت می گیرد که  فریلنسر پروژه را تکمیل کند.

 

  1. سایت کاریشه

این سایت نیز در بین فریلنسرها مورد تایید و استقبال بسیاری می باشد. در زمینه های مختلفی مانند طراحی وب سایت، برنامه نویسی، ترمه، تولید محتوا طراحی گرافیک فعالیت دارد. بنا به آمار بدست آمده تعداد46هزار فریلنسر در این سایت مشغوول به کار هستند و با آن ها همکاری می کنند. پرداخت وجه زمای به فریلنسلر پرداخت می شود که پروژه را به طور کامل به اتمام برساند و از درگاه پرداخت امن استفاده می کند. پاسخ گویی برای مشکلات بین کار فرما و فریلنسر توسط یک سیستم داوری صورت می گیرد. بعد از ثبت شدن مشکل دوطرف می توانند از حق خود دفاع کرده و سیستم داوری به حل مشکل بپردازد.

 

  1. کاریتو

یکی از سایت هایی می باشد که تعداد زیادی فریلنسر در آن فعالیت می کنند. این سایت در زمینه هایی شامل طراحی گرافیکی، طراحی وب سایت فعالیت می کنند. ویژگی های این سایت دارای رابط کاربری مناسب و کاربردی  و در پرداخت امن و نیز دارای مشاوره برای ارسال پروژه و استخدام می باشد.

 

  1. پارسکدرز

این سایت فعالیت های خود را از سال 1386 آغاز کرد. فریلنسلر ها ها و کارفرا ها به راحتی می توانند درخواست های خود را ثبت کرده و در این سایت فعالیت کنند. پروژهای مختلفی که در بستر ایننترنت نجام می شود را می توان در این سایت انجام داد. در این سایت از سراسر جهان می توانند کار کند. مزیت هایی که این سایت دارد درص کمی از کارمزد پروژه را برای خودش دریافت می کند و پروژه کار فرما را به طور دقیق بررسی می کنند. همچنین امکان کسب در آمد از طریق معرفی کار فرما یا فریلنسر وجود دارد.

 

  1. تایپایران

سایت تایپاران یکی از سایت های محبوب در بین سایت های تایپ می باشد.  سایت تایپیران در زمینه های مختلفی مانند مقاله نویسی، تحقیقات دانشگاهی، پروژه های پاورپوینت، تایپ فایلهای صوتی فعالیت می کنند. با برگزاری آزمون های آنلاین و آزمون های اعتبار سنجی، فریلنسر ها را شناسایی می کنند. هدف از این آزمون ها راستی آزمایی و ایجاد بستر های تخصصی و کاربردی بوده تا پروژه ها ارجاع به متخصص های هر بخش انجام شود.

 

معرفی سایت های فریلنسری خارجی

بعضی از افراد به کارهای ارزی و فریلنسری خارجی علاقه دارند یا به عبارتی می خواهند دلاری کسب در آمد کنند. به هین دلیل بیشتر در سایت های خارجی کسب در آمد می کنند. در اینجا به معرفی سایت های فریلنسری خارجی می پردازیم.

  1. فریلنسر (Freelancer)

این سایت در بین سایت های فریلنسری دیگر یکی از بهترین سایت ها برای فریلنسر ها می باشد. یکی از سایت هایی می باشد که برای انجام پروژه های بین المللی در اولویت قرار دارد. این سایت دارای  50 ملیون فریلنسر در 247 کشور می باشد که در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند. این سایت در بین فریلنسرهای ایران هم که به زبان انگلیسی مسلط هستند شناخته شده می باشد.

 

  1. آپ ورک (Upwork)

این سایت برای برای فریلنسلر ها یکی از سایت هایی می باشد که مستقل برای گرفتن کار می باشد. این سایت برای فریلنسرهایی که در زمینه های توسعه وب، تولید محتوا، طراحی، گرافیک ، اپلیکیشن، بازاریابی در رسانه های اجتماعی فعالیت می کنند مناسب می باشد. از مشاغل کوچک گرفته تا شرکت‌های بزرگ به دنبال استخدام وبلاگ نویسان، طراحان و نویسندگان از طریق Upwork هستند. فریلنسرهای فعالی در این سایت کار می کنند که به عنوان حرفه ای ترین فریلنسر ها محسوب می شوند.

 

  1. فلکس جابز (FlexJobs)

این سایت از سال 2007 در بین فریلنسرها در حال فعالیت می باشد. این سایت برای کاربران برای ثبت نام مبلغ مشخصی را تعیین می کند.  کارهایی که از سوی کار فرمایان در سایت  فلکس جابز ثبت می شود. فریلننسری نیستند. بعضی از شرکت ها برای استخدام فریلنسر ها در خواست خود را در این سایت ثبت می کنند. در زمینه های مختلفی از جمله حسابداری، آموزش و کلیه پروژه های فریلنسری فعالیت می کنند.

 

  1. فایور (Fiverr)

یکی از سایت های معروف در بین سایت های فریلنسری می باشد که فریلنسرهای زیادی در این سایت فعالیت می کنند. در این سایت فریلنسر ها کارهای پایانی خود را در سایت می گذارند تا بقیه اشخاص کارها را مشاهده کرد و به بهترین فریلنسر در خواست انجام پروژه  داده می شود. در این سایت کافی است درخواست خود را  در سایت ثبت کرده و سپس هزینه ای را می تواند به این کار اختصاص دهد.  در این سایت فریلنسرهای زیادی وجود دارند که به راحتی می توان بهترین فریلنسر را انتخاب کرد.

 

  1. تاپتل (Toptal)

تاپتل به معنی بهترین استعدادها است. در این سایت فریلنسرهای حرفه ای بسیاری فعالیت می کنند.  در این سایت در زمینه هایی چون برنامه نویسی، مدیریت مالی، مدیریت محصول در حال فعالیت هستند.  این سایت بیشتر فریلنسرهای حرفه ای را استخدام می کند و برای همین اشخاصی که مبتدی هستند نمی توانند ثبت نام کنند. فریلنسرهایی که قصد همکاری با شرکت های بزرگی دارند در این سایت می نتوانند ثبت نام کنند.

 

  1. گورو Guru

گورو با بیان روند کار وب‌سایت و شفافیت‌های کاری توانسته اعتماد بسیاری از فریلنسرها و کار فرماها را جلب کند. در این وب‌سایت هیچ چیز پیچیده‌ای وجود ندارد، بنابراین کسانی که به دنبال کار فرییلنسری  هستند، Guru را به عنوان یک سایت معتبر می توانند در نظر داشته باشند.

 

  1. دریبل (Dribbble)

دریبل با تعداد زیادی مشتری که به دنبال طراحان با استعداد می باشد، هزینه زیادی را برای ثبت نام دریافت می‌کند. تنها کاری که برای ثبت نام مهم است، باید مشخصات کامل را نوشته و بهترین نمونه کارها  ارسال شود.  توسعه دهندگان وب، طراحان گرافیک و سایر افراد با مجموعه مهارت‌های مرتبط می‌توانند از این وب‌سایت استفاده لازم را ببرند.

سایت های فریلنسری

جمع بندی

همانطور که گفته شد برای کسب در آمد امروزه افراد قصد دارند بیشتر به صورت دورکاری و در منزل فعالیت  کنند و اکثرا از این کار راضی هستند. بنابراین شغل فریلنسری به عنوان یکی از شغل های پرطرفدار در دنیای امروزی ما می باشد.  همچنین برخی از فریلنسرها علاقه به کسب در آمد در سایت های خارجی می باشند و برای بعضی از فریلنسرهایی که به دورکاری علاقه دارند سایت های خارجی گزینه خوبی برای فعالیت آن ها می باشد. امیدواریم از مطالبی که در سایت مدرسه کسب و کار دودکانی ارائه شد، برایتان مفید بوده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *