5 تکنیک برای افزایش سرعت وبسایت

افزایش سرعت وبسایت

همانطور که می دانیم بهبود و بالا بودن سرعت سایت یکی از فاکتورهای مهم سایت می باشد. بنابراین سرعت بارگذاری سایت مهم و کاربردی می باشد. هرچه سرعت سایت و لود شدن فایل ها بالا باشد رتبه سایت ما نیز در گوگل بالا خواهد بود. کسانی که کار طراحی سایت انجام می دهند، می دانند که سرعت سایت با طراحی سایت رابطه مستقیمی دارد. هرچقدر طراحی وب سایت ما پیچیده باشد عملکرد و سرعت آن پایین خواهد آمد. در سایت مدرسه کسب و کار دودکانی به بررسی 5 تکنیک افزایش سرعت وبسایت می پردازیم.

افزایش سرعت وبسایت

 

5 تکنیک افزایش سرعت وبسایت

تصاویر

بهینه سازی تصاویر یکی از عوامل مهمی است که در سرعت سایت تاثیر بسیاری دارد. در واقع می دانیم که  تصاویر در زیبایی سایت اهمیت بسیاری دارند. در حقیقت هدف از بهینه سازی تصاویر این است که توجه بازدیدکنندگان را به وب سایت مان جذب کنیم. با بهینه سازی تصاویر سایتتان به راحتی می تواند در رتبه های نخست سرچ گوگل قرار بگیرد. بهینه سازی تصاویر کمک می کند تا میزان کلیک سایت شما افزایش یابد.

هرچه حجم تصاویر کم تر و سبک تر باشد برای سرعت سایت بهتر است. یکی دیگر از تکنیک هایی که در بهینه سازی تصاویر وجود دارد این است که از قالب مناسبی استفاده شود. برای نمادها و آرم ها از png استفاده کنید و برای تصاویری که کیفیت مهم است از jpg استفاده کنید. در صورت استفاده از فرمت png بایت های اضافی آن حذف شده و این در سرعت سایت موثر می باشد. سعی کنید از عکس های کپی استفاده نکنید و تا حد ممکن خودتان طراحی کنید. همچنین در انتخاب نام تصاویر دقت کنید و سعی کنید که نام تصویر را با عنوان اصلی مطابقت دهید.

 

هاست و دامنه

یکی دیگر از روش های افزایش سرعت وبسایت انتخاب هاست و دامنه است. قبل از اینکه به توضیح این تکنیک بپردازیم باید بدانیم که هاست به معنای میزبانی است. سروری است که اطلاعات را در خود ذخیره کرده و در صورت نیاز باز خوانی می کند. سرعت سایت شما به نوع هاستی که خرید می کنید نیز بستگی دارد. بهتر است که از یک شرکت ارزان و بی کیفیت خرید نکنید چون قطعا در سرعت سایت شما موثر است. سعی کنید برای سایت خود از سرور های اختصاصی و مجازی استفاده کنید. چون در اینصورت تمام اطلاعات و منابع مختص و متعلق به شما خواهد بود.

 

کاهش درخواست http

وقتی شخصی آدرس سایت شما را سرچ می کند پروتکل http درخواستی برای سرور اصلی سایت شما می فرستاد. بعد از اینکه سایت شما دنبال اطلاعات گشته و آن ها را پیدا می کند این نیز یک درخواست می باشد. در حقیقت اگر محتوای سایت و سطح درخواست ها زیاد باشد سرعت بارگذاری آن نیز پایین می آید.

 

کم حجم کردن فایل های CSS

بسیاری از برنامه نویسان سایت برای کدهای داخلی خود از html استفاده می کنند. در حالی که اگر دقت کنید متوجه می شوید که کد css چندین بار در html تکرار می شود. این کار سبب بالا رفتن حجم فایل می شود. اگر فایل CSS بیش از ۷۵کیلو بایت باشد در سرعت سایت شما تاثیر بسیاری دارد. بنابراین سعی کنید حجم فایل های css خود را کم کنید.

 

فونت در افزایش سرعت وبسایت

کسانی که با طراحی سایت سروکار دارند. می دانند که تایپو گرافی نقش  اساسی در زیبایی سایت دارد. باید دقت کنید که وقتی از چندین زبان استفاده می کنید. باید فونتی را انتخاب کنید که از زبان های مورد نظر پشتیبانی می‌کند. سعی کنید از فونت های که تمام کاراکتر ها و زبان ها را در خود جای می دهند استفاده نکنید. چون باعث کند شدن سرعت سایت و لود شدن آن می شود.

 

جمع بندی

سایت های بزرگ مانند گوگل و آمازون همیشه در تلاش هستند که سایت آن ها همیشه سرعت بسیاری داشته و افت نکند. اگر مواردی را که در بالا آوردیم را رعایت کنید مطمعنا سایتی با رتبه و سرعت بالایی خواهید داشت. هر چه سرعت سایتتان بالا باشد افراد بیشتری را جذب خود می کند. بنابراین سعی کنید در هر چه بهتر کردن افزایش سرعت وبسایت و جذب کاربران بیشتر مواردی را که گفته شد، رعایت کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *