راه های کسب درآمد از برنامه نویسی کدامند ؟

کسب درآمد و استقلال مالی یکی از مهمترین بخش های زندگی هر فرد است؛ داشتن مهارت کافی در یک رشته و متخصص بودن در آن، امکان کسب درآمد از آن تخصص را به فرد میدهد. در واقع رسیدن به جایگاه مناسب مالی از طریق یک تخصص ماحصل تمام تلاش های فرد است. یکی از مهارت هایی که بازار کار خوبی دارد برنامه نویسی است. احتمالا سوالتان اینست که راه های کسب درآمد از برنامه نویسی کدامند؟!در این مقاله چندین روش برای داشتن درآمد مناسب از این رشته را توضیح میدهیم. با مدرسه کسب و کار دودکانی همراه باشید.

کارمند شرکت دولتی یا خصوصی بودن

اولین راه کسب درآمد از برنامه نویسی، کار در یک شرکت دولتی یا خصوصی است به صورت کارمندی است. برای کار به این شیوه ابتدا باید رزومه خوبی داشته باشید تا از طرف شرکت های بزرگ و خوب پذیرفته بشوید علاوه بر این باید با نظم خاصی، کارهایی که از شما میخواهند را انجام دهید. در این شیوه شما درآمد ثابتی خواهید داشته که از یک میلیون و پانصد هزار تومان شروع میشود. با توجه به پلتفرمی که درآن تخصص دارید و سمت شما در شرکت میزان درآمدتان هم بیشتر یا کمتر میشود.

برنامه نویسی

فریلنسری

فریلنسری شیوه کاری است که در آن از طریق وبسایت هایی مثل پونیشا،پارس کدرز و… پروژه گرفته و در خانه روی آن کار کرده، تحویل کارفرما میدهید و مبلغ توافق شده را دریافت میکنید. این شیوه مناسب افرادی است که تجربه و مهارت کافی برای انجام یک پروژه را دارند. در این شیوه درآمد ماهیانه شما متغیر است و بسته به پروژه هایی که میگیرید کم یا زیاد میشود.

انجام پروژه های دانشجویی

همیشه دانشجویانی هستند که در انجام پروژه های دانشگاهی دچار مشکل میشوند پس با کمی تبلیغ در محیط دانشگاه میتواند پروژه های دانشجویی را انجام دهید. پروژه های دانشجویی معمول کوچک هستند و مبلغ کمی بابت آنها پرداخت میشود اما برای شروع کار برنامه نویسی و کسب تجربه های بیشتر مفید هستند.

آموزش برنامه نویسی

اگر در برنامه نویسی مهارت خوبی دارید و از بیان خوبی هم برخوردار هستید میتواند هر آنچه را که یاد گرفته اید به دیگران آموزش دهید. آموزش برنامه نویسی، در صورتی که افراد زیادی را جذب کنید، میتواند درآمد خوبی را نصیبتان بکند. از طرق زیر میتوانید به آموزش برنامه نویسی بپردازید:

         درست کردن فیلم آموزشی و فروش آن:

ساخت فیلم آموزشی، کاری است که نیاز به ابزار خاصی ندارد اما درصورت بالا بودن کیفیت آموزش میتواند درآمد خوبی به همراه داشته باشد.کافیست سر فصل های کاربردی را در آموزش خود پوشش دهید و با بیان شیوا مطالب را اموزش دهید. از طریق وبسایت تا فضای مجازی آموزش های خود را بفروش برسانید.

      برگزاری دوره ها و کلاس های حضوری:

شیوه دیگر آموزش، آموزش برنامه نویسی از طریق برگزاری کلاس های حضوری است.این شیوه طرفدارهای خاص خود را دارد. همواره افرادی هستند که بدنبال کلاس های حضوری برای یادگیری یک مهارت میگردند.

ساخت نرم افزار و فروش آن

ساخت نرم افزار دستکتاپ و یا اپلیکیشن های موبایلی هم از شیوه های کسب درآمد از برنامه نویسی است. برای ساخت یک نرم افزار باید ایده ناب داشته باشید و در صورت لزوم با همکاری متخصصان دیگر ایده خود را پیاده سازی کنید.با فروش این نرم افزار ها برای مدت طولانی درآمد خواهید داشت.اگر نرم افزار شما بتواند نیازهای افراد از کشورهای خارجی را هم برطرف کند میتوانید درآمد دلاری هم داشته باشید.

ایجاد یک استارت آپ

استارت آپ ها کسب و کارهای نوپایی هستند که بیشتر از تکنولوژی های نوین استفاده میکنند و یک نیازمندی در جامعه را شناسایی کرده و با ایده ای نوین در پی حل این نیاز هستند. در استارت آپ ها افراد با انگیزه مشغول به کار میشوند و همزمان با رشد استارت آپ، خودشان هم  رشد میکنند. شما به عنوان یک برنامه نویس میتوانید در یک استارت آپ مشغول به کار شوید یا اینکه خودتان استارت آپ خود را راه اندازی کنید.

برنامه نویسی

جمع بندی

شما میتواند با شناختی که از روحیه خود دارید هر کدام از مشاغل یاد شده را انتخاب کنید اما پیش از این موضوع باید مهارت های برنامه نویسی خود را تقویت کنید و همواره خود را به روز نگه دارید.موقعیت های زیادی برای کسب درآمد از برنامه نویسی وجود دارد، این انتخاب شماست که وارد کدام مسیر بشوید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *