تفاوت برنامه نویس خوب و بد چیست ؟

تفاوت برنامه خوب و برنامه نویس بد

در هر حرفه ای افرادی حرفه و غیر حرفه ای، خوب یا بد وجود دارد. در برنامه نویسی هم میتوان افراد را به برنامه نویسان خوب و یا بد تقسیم بندی کرد. قطعا همکاری و کار کردن با یک فرد حرفه ای و خوب، خواسته هر کارفرمایی است اما چگونه میتوان برنامه نویس خوب و بد را تشخیص داد؟تفاوت برنامه نویس خوب و بد چیست؟با وبسایت مدرسه کسب و کار دودکانی همراه باشید.

باهم ویژگی های برنامه نویس خوب و بد را بررسی میکنیم اما باید توجه داشته باشید که اگر یک برنامه نویس مبتدی هستید؛ ممکن است برخی ویژگی های برنامه نویس بد را داشته باشید، نگران نشوید و سعی کنید با افزایش مهارت هایتان این ویژگی ها را هم در خود تغییر دهید تا به یک برنامه نویس حرفه ای و خوب تبدیل شوید.

برنامه نویس بد

خیلی سریع کد میزند

برنامه نویس بد خیلی خیلی سریع کد میزند بدون اینکه به توسعه دهنده های دیگر فکر کند. کدهای برنامه نویس بد برای دیگر اعضای گروه خوانا نیست و دیگران توانایی تغییر و توسعه آنرا ندارند. این کد نویسی سریع به دلیل نداشتن برنامه ریزی اتفاق میفتد که برنامه نویس مجبور است هرچه سریعتر کار را تحویل مشتری بدهد و باید سریعا کدزنی انجام بدهد. عیب این روش این است که برنامه باگ های خیلی زیادی خواهد داشت و در آینده دچار مشکل خواهید شد.

کدها کثیف هستند

در یک محیط کار برنامه نویسان مختلفی باهم کار میکنند پس نیاز هست که هر برنامه نویس کدها را جوری بنویسد که بقیه اعضا متوجه کد های نوشته بشوند.برنامه نویس بد کدهای ناخوانا و اصطلاحا کثیفی مینویسد که کار را برای دیگران سختتر میکند.

تکبر

بدترین ویژگی که یک برنامه نویس بد دارد تکبر و غرور است. برنامه نویس بد تصور میکند که تمام کارهایی که انجام میدهد درست است و اگر خطا یا اشکالی در برنامه ایجاد میشود، به خاطر ناآگاهی مشتری است. برنامه نویس بد نقادانه به کدهایی که زده است نگاه نمیکند و بدنبال حل مشکلات مشتری نیست و همواره دیگران را مقصر مشکلات به وجود آمده میداند.

ارتباط بد با دیگران

یک برنامه نویس بد توانایی برقراری ارتباط موثر و مفید را با همکاران تیم یا با مشتری ندارد. همانطور که گفتیم برنامه نویس بد به آنچه که انجام میدهد مغرور است بنابراین کارهای دیگر افراد تیم را نمیپسندد، در جهت تعامل بیشتر با همکاران و بهبود پروژه قدم برنمیدارد و کارهایش فقط در جهت اهداف خودش است.

برنامه نویس خوب

مهارت های ارتباطی قوی

برنامه نویس خوب به مشکلات مشتری و دیگر همکاران اهمیت می‌دهد مشکلات را تشخیص داده و آنها را به قسمت های کوچک تقسیم میکند برای حل هر کدام از آن ها راه حلی ارائه می‌دهد. برنامه نویس خوب در جهت تعامل با دیگران قدم بر میدارد و سعی می کند پروژه را با همکاریه بقیه پیش ببرد.

مدیرت زمان

برنامه نویس خوب می تواند زمان و وظایف خود را مدیریت کند. یک برنامه نویس خوب برای کارها و برنامه های خود برنامه ریزی داشته و در زمان مناسب کارهایی که به او محول شده است را انجام می دهد.

توانایی یادگیری سریع

یک برنامه نویس خوب زمانی که در پروژه مشکلی به وجود می آید توانایی این را دارد که مهارت ها و زبان های جدید را سریع آموخته و مشکل را حل کند.برای همه برنامه نویسان ممکن است سوالاتی پیش بیاید که جواب آنرا ندانند در این زمان برنامه نویس خوب به دنبال پاسخ سوالات و یادگیری مطالب جدید میرود. این برنامه نویس همواره در تلاش است تا کاربر یا مشتری تجربه خوبی از کار کردن با آن ها داشته باشند و مشکلاتشان حل شده و نیازهایشان برطرف شود.

جمع بندی

کار کردن با یک برنامه نویس خوب سبب پیشرفت پروژه و همزمان وجود جوی سالم در محیط کاری میشود. درحالی که همکاری با یک کدنویس بد، همواره موجب منفی بودن فضا و عقب ماندگی کارها میشود. برنامه نویس ها باید تلاش کنند تا مهارت های یک برنامه نویس خوب را کسب کنند.با بررسی تفاوت برنامه نویس خوب و برنامه بد کاملا متوجه تاثیر آنها بر محیط کاری خود خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *